Националният осигурителен институт (НОИ) обнови официалната си интернет страница. Съдържанието в нея е организирано по удобен и прагматичен за ползвателите на сайта принцип, с фокус върху основните групи потребители на услугите на НОИ. Главните менюта позволяват всеки посетител да намери на едно място това, което го интересува, сервизната информация е групирана по логичен и лесно достъпен начин.

Бързото и интуитивно боравене с менютата също е сред основните предимства на обновения интернет сайт. Още на началната страница са изведени най-посещаваните рубрики и е осигурен директен достъп до електронните услуги на института. Пак там под рубриката „Важно“ присъстват и други често ползвани страници, което гарантира добрата ориентация на потребителите и допълнително подобрява мобилността на платформата.

В съответствие със съвременните стандарти за разработване на интернет страници, сайтът предоставя възможност за безпроблемен достъп от всички електронни устройства. Освен за влизане през компютър, са разработени версии за ползване през мобилни телефони и таблети, като дизайнът на всяка една от тях е съобразен с изискванията на съответното устройство. Осигурен е и достъп за хора със специфични потребности.

Skip to content
This site is registered on wpml.org as a development site.