По случай Международния ден на възрастните хора управителят на Националния осигурителен институт (НОИ) Ивайло Иванов се срещна с настанените в Дома за стари хора в столичния квартал Горна баня.

„Тук съм, за да изразя от името на всички работещи в НОИ признателността ни към хората от третата златна възраст по случай днешния празник“, каза в приветствието си Ивайло Иванов, като увери пенсионерите от дома, че служителите на института ще продължат всекидневно и усилно да се трудят за добруването на възрастните българи. Управителят на НОИ отговори и на поставени от живеещите в дома пенсионни въпроси.

Подобни срещи и консултации в домове за стари хора и пенсионерски клубове на ръководители на ТП на НОИ и експерти се състояха още в областите Кърджали, Бургас, Пазарджик, Стара Загора, Монтана, Хасково, Смолян, Плевен, Благоевград, Кюстендил и др. В цялата страна по празничния повод беше осъществена реална информационна кампания за хиляди възрастни хора по пенсионни въпроси чрез традиционния Ден на отворените врати. В ТП на НОИ в Пловдив и в Хасково консултации бяха осъществени и преди 1 октомври, ТП на НОИ – Разград, организира изнесени приемни в Кубрат и Исперих.

Skip to content
This site is registered on wpml.org as a development site.